Az EsthetikDent fogászat szolgáltatásai

Szolgáltatások/EsthetikDent Garancia

EsthetikDent
Garancia

A munkánk során alapvető célunk, hogy pácienseink elégedetten távozzanak a fogászati kezelések után és bármikor a későbbiekben visszatérjenek hozzánk, akár egy újabb panasszal, akár egy olyan panasszal, ami egy előző kezeléssel állhat kapcsolatban.

A nagy fokú odafigyelés, több mint két évtizedes tapasztalat, a legkorszerűbb eszközök és legmodernebb technológiák, a kiváló fogtechnikai laboratóriumi háttér, amelyeket a mindennapokban használunk, garantálják a fogászati ellátás kiváló minőségét.

Sajnos mindennek ellenére előfordul, hogy egy elkészített fogászati felépítmény valamiért nem megfelelő és el kell újra készíteni.

A fogászati technikai laboratóriumban készült munkákra 2 év garanciát vállalunk, a tömésekre pedig 1 év garanciát.

A garanciát csak akkor tudjuk érvényesíteni, ha:
- ön az javasolt ingyenes kontroll vizsgálatokra eljön. A kontroll vizsgálatok időpontját és gyakoriságát az orvos szabja meg. Amennyiben panasza van a munkával kapcsolatban, minél előbb jeleznie kell azt felénk!
- a fogorvos által ajánlott higiénés szabályokat betartja és a rendszeres, félévenkénti higiénés kezeléseket igénybe veszi
- a fogászati ellátás számláját teljes mértékben rendezi
- az elkészült fogászati felépítményt rendeltetésszerűen használja

Idegen rendelőben történő bármilyen nemű beavatkozás, a garancia elvesztését vonhatja maga után. Más fogászatokon elvégzett beavatkozás költségeit a rendelőnk nem téríti

Időpontkérés: +36 (70) 318-2900

Esthetik-Dent Kft.
GPS: É: 47.53869 | K:19.07506

Kapcsolat

Gold Irodaház
1139 Budapest, Forgách utca 19.

+36 (70) 318-2900