EsthetikDent COVID-19 tájékoztató

Kedves Betegeink!A kormányzati intézkedéseket figyelembe véve és a nagyon szigorú védekezési protokollt betartva, rendelőnkben a betegellátás folytatódik!Tekintettel a COVID19 betegek számának extrém növekedésére, a már megszokott lázmérés és kérdőív kitöltés mellett, az Önök és magunk védelme érdekében minden olyan fogorvosi beavatkozás előtt, ami forgóeszköz vagy ultrahangos fogkőeltávolító berendezés használatát igényli, tesztelünk.
A tesztek antigén alapúak, garat és orr mintából mutatható ki az esetleges aktuális fertőzöttség. Csakis olyan betegeket tudunk ellátni, akik hajlandók alávetni magukat a tesztelésnek. Egy kezelési sorozat esetében, a tesztelést 10 nap elteltével megismételjük. Ha valakinek van érvényes, 5 napnál nem régibb negatív antigén alapú vagy negatív PCR tesztje, az mentesül a tesztelés alól.
Mivel úgy a gyakori tesztelések és kezelő minden kezelés után elvégzett, a megszokottnál sokkal átfogóbb fertőtlenítése és szellőztetése nagyon sok időt vesz igénybe, a kezelésekre szánt időintervallumok meghosszabbodnak, kevesebb pácienst tudunk ellátni.

Mindezeknek tükrében kérem, csak az jelentkezzen kezelésre, akinek panasza van és az ellátása halaszthatatlan, értem ez alatt a már megkezdett kezelések, fogak megtartását célzó kezeléseket és a sürgősségi sebészeti eseteket. Ha Önnek esedékessé vált az éves kontrollja, de nincsennek különösebb panaszai, vagy csak higiénés kezelésre jelentkezne, kérem hívjon minket egy későbbi időpontban. Amennyiben bizonytalan, vagy bármilyen más dologgal kapcsolatos kérdése van, keressen minket bizalommal a megszokott elérhetőségeinken: 
E-mail: esthetikdent1@gmail.com
Tel.: +36-70-3182900

Páciensekre vonatkozó előírások
- a váróban kérem tartson minimum 1,5m távolságot az ott tartózkodótól
- a maszk viselése kötelező
- kérem, ha lehet, ne érkezzen kisérővel.
- ha kisérővel érkezett, a kisérő nem jöhet be a kezelőhelyiségben
- a kezelő helyiségbe belépve, meg fogjuk kérni, hogy mosson kezet fertőtlenítővel, öblítse ki a száját egy     általunk adott adag fertőtlenítő folyadékkal és lefertőtlenítjük az arcát
- kérem, csak feltétlenül szükséges csomagokat hozza magával a kezelő helyiségbe
- meg fogjuk kérni, hogy egy kérdőív segítségével válaszoljon néhány kérdésre, mely a COVID-19 fertőzést szűrését célozza é
- meg fogjuk mérni a lázát
- ha a kezelése igényli, el fogunk végezni egy COVID -tesztet, melyhez az orrából és a garatból foguk mintát venni. A teszt kiértékelése 20 percet vesz igénybe. Csak az után kezdődhet meg a kezelése. 

Munkatársaink az Ön szép mosolyáért

Időpontkérés: +36 (70) 318-2900

Esthetik-Dent Kft.
GPS: É: 47.53869 | K:19.07506

Kapcsolat

Gold Irodaház
1139 Budapest, Forgách utca 19.

+36 (70) 318-2900