Az EsthetikDent fogászat szolgáltatásai

Szolgáltatások/Sebészeti beavatkozások

Sebészeti beavatkozások

Szájsebészetre sajnos néha szükség van, a modern fogászat elengedhetetlen része. Már rég nem a feldagadt arcokról és vésővel és kalapáccsal kibányászott bölcsességfogakról szól. Ma már a modern gépek és eszközök széles skálája könnyíti a munkánkat és segít a betegek kíméletes és lehetőség szerint lelki traumamentes ellátását.

Gondoljunk csak arra, hogy milyen nagy hasznunkra vannak például az implantátumok és a csontpótló anyagok. Az implantátumok megjelenés kiszorította szinte teljesen a kivehető vagy részlegesen kivehető fogsorokat. Amíg régebben a hátsó rágófogak elvesztését csak kivehető fogsorokkal tudtuk pótolni, ma már szinte alig készítünk fogsort.

Lehetővé vált egy fog pótlása úgy, hogy nem kell a mellette lévő egészséges fogakat lecsiszolni. Esztétikailag kifogástalan, észrevehetetlen megoldás. A beavatkozás maga frappáns és egyszerű, kevésbé megterhelő, mint amilyen a fog eltávolítása volt.


EsthetikDent Szolgáltatásai

Röntgendiagnosztika

Ki tudjuk szűrni a szuvas fogakat, át tudjuk vizsgálni a régi tömések, fogpótlások állapotát és meg tudjuk vizsgálni a ... 

Esztétikai fogászat

Az ápolt és egészséges fogsor napjainkban a modern, kulturált megjelenés elengedhetetlen kelléke...

Tömések

A legtöbb ember számára traumatikus élmény egy fog elvesztése. Sokszor egyszerűbbnek tűnik egy fog ...

Időpontkérés: +36 (70) 318-2900

Esthetik-Dent Kft.
GPS: É: 47.53869 | K:19.07506

Kapcsolat

Gold Irodaház
1139 Budapest, Forgách utca 19.

+36 (70) 318-2900